Leveringsvoorwaarden

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling ? Wij verzenden binnen 3-4 dagen na bestelling .

De leveringen van kleine verpakkingen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling ?

Na de bestelling krijgt u een geschatte levertijd. Let op: dit is niet een gegarandeerde datum voor levering van uw bestelling. Sommige gebieden sneller dan andere gebieden worden geleverd .

Bij het bestellen , zal ons systeem een geschatte leverdatum berekenen op basis van de volgende factoren:

• Order Processing : De tijd die het duurt totdat we de voorbereiding van uw bestelling voor verzending . Dit duurt meestal 1-2 dagen , maar kan worden opgesteld voor een aantal bestellingen op dezelfde dag .

• Duur : De tijd dat wij uw bestelling nodig voor de verpakking.

Hoeveel pogingen tot bezorging ?

We maken drie levering voor kleine pakketten . Na de derde mislukte poging , wordt het pakket teruggestuurd . Wij zullen het bedrag van de goederen na aftrek van redelijke kosten crediteren . In een volgende aflevering , worden de kosten berekend .

Wat u moet doen bij aankomst ?

Verwijder de verpakking en de goederen bij ontvangst te inspecteren en in aanwezigheid van de chauffeur is compleet en onbeschadigd . Onvolledigheid en schade aan de goederen moet op het bewijs van levering worden aangegeven en door de bestuurder bevestigd . Het soort schade beschreven zo nauwkeurig mogelijk !
Beschrijf het probleem op de pakbon en neem contact met ons op gastrodirectgd@gmail.com of bel met onze klantenservice.

grotere zendingen

Verzending per vrachtwagen . Grote voorwerpen worden door vracht bij u thuis afgeleverd . Voorwaarde voor de levering per vrachtwagen is een berijdbare weg . Leveringen vinden plaats op \ " stoep \ " . Dit betekent dat de chauffeur de goederen te leveren aan de door u van levering . De goederen worden door de bestuurder niet in het gebouw vervoerd .


Compare 0
41893.8658680556